fredag 10. august 2012

Blåbær kan brukes til mye ... godt

Med endel kilo blåbær i fryseren nå har jeg begynt å utfordre meg selv på kjøkkenet. Det er nok ikke den arbeidsplassen jeg velger først i huset, men har satt meg som mål å bruke høsten til å eksprimentere med det som blir med hjem fra turer i skog & mark. Har i den anledning blitt mer kjent med en navnesøster`s matblogg : Trines`matblogg et spennende utgangspunkt for en relativt nybegynner i matglede på kjøkkenet.

Videre har jeg utvidet matblogg søkene mine - og du verden for et megastort marked.. helt utrolig !

Blåbær kan være ingrediens i mye - jeg lander ofte på de to varianatene jeg "kan og lage", blåbærsmoothie og blåbærpai.



Har nå utvidet favorittene med en blåbærkake som jeg fant oppskrift til på bloggen : klikk.no Den kan anbefales på det sterkeste.

Ut å plukk hjem og lag !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar